Rólunk mondták

A véleményetek fontos a számunkra!


Az alábbiakban azokat a véleményeket olvashatjátok, melyeket a szülők írtak nekünk nyári táborainkról.

Továbbra is várjuk a visszajelzéseket, melyeket ide kattintva oszthattok meg velünk. Ezúton is köszönjük a kedves, elismerő szavakat! Lányaim (9 és 11 évesek) először voltak főző táborban! Minden nap tele élményekkel, tapasztalatokkal, mesélnivalóval jöttek haza! Különleges, és mégis számukra is elkészíthető egyszerű ételek elkészítési technikával lettek gazdagabbak! Azóta a receptfüzetből több finomságot is elkészítettek, nagyon ügyesen! Mindenkinek szívből köszönöm a munkáját! Igazán nagyon jó választás volt ez a tábor, olyan amire érdemes még egyszer benevezni! Farkas Ildikó


Évek óta járnak a gyerekeink ide a Gourmand főzőtáborba. Tudják és mi is tudjuk, hogy mire vállalkozunk, és nem csalódnak, így mi sem. Köszönjük, hogy szervezik, megtartják ezeket!Lányom nevében nyilatkozom! Nagyon, sőt szuper jól érezte magát! Azt sajnálta, hogy ilyen gyorsan vége lett! Még ment volna hetekig! Hatalmas élmény volt, minden pillanata! Köszönjük!Kislányom idén először vett részt a programon, de szuper jól érezte magát. Türelmesek voltak a gyerekekkel. Jövőre újra fogunk menni. Köszönjük mindenkinek a szeretetteljes munkáját.


8 éves kisfiam nagyon szereti, különleges ételeket is kóstolnak, mindig érdekes a tematika, és jó a csapat is! Többször fordultunk már meg Nálatok és jövőre is megyünk!


A lányom már évek óta visszajár, nagyon szereti, és látszik, hogy évről évre fejlesztik a tábort.


Nagyon jól megszervezett, színvonalas tábor. Mindig új, izgalmas tematika köré pépül, kiváló ételeket, desszerteket készítenek a gyerekek, szuper kreatív programokkal fűszerezve.A gyermek nagyon jól érezte magát és sok új dolgot tanult és próbált ki.Szuper volt a tábor! A gyerekek nagyon élvezték!Nagyon szuper volt a gyermekem szerint!!!5 csillag . Nagyon élvezték a gyerekeim a közös sütést, főzést.Nagyon örülök, hogy ilyen élménykben lehetett része a lányomnak a táborban. Kedves, barátságos, gyermekszerező tanárok voltak velük, akik sok-sok programot találtak ki részükre, a főzés mellett. Nagyon élvezte. Mindent köszönünk! Ha jövőre is lesz tábor, akkor biztosan fog menni akkor is, addig pedig a Kiskukta tanfolyamra (amin már egyszer volt) :)A lányom nagyon élvezte a sütést-főzést, nagyon büszke volt magára hogy egyedül csinálta meg a sütiket. A köztes programok is jók voltak, az oktatók, felügyelők kedvesek. Nagyon elégedett vagyok a táborral. Remélem jövőre is lesz!A fiúnk nagyon elégedett volt a táborral és örült, hogy ismét részt vehetett rajta. Csak ajánlani tudjuk az érdeklődőknek!!Idén nyáron 1 hetet töltött a táborban a 7 éves kisfiam. Nagyon jól érezte magát, minden reggel szomorúan vette tudomásul, hogy 1 nappal kevesebbet mehet csak. A főzés remek volt, a hangulat szintén, minden gyerek talált magának hasonló korú pajtást. A napközbeni kézműves elfoglaltságok is örömmel töltötték el. Élményben, tanulásban és a főzéshez való további kedv meghozatalában csillagos 5ös, számomra 1" negatívum" volt csak, hogy a kert 90 %a napos volt, szinte elbújni sem lehetett a nap elől, és nekünk sikerült a nyár legmelegebb hetét kifognunk...... erre esetleg jövőre lehetne gondolni, és előre készülni. (a vigyázók amúgy itatták, és vízzel spriccelték a gyerekeket, és medence is volt, szóval a negatívum ezért idézőjeles :) )