5 szuper játszótér a szikrázó októberi délutánokra

Írta gyerekzsur 2019. 10. 19. 0 Megjegyzés

Óvoda után szinte vétek hazamenni, amíg ilyen csodálatos az idő odakint! Ilyenkor csak úgy hívogatják az embert a játszóterek, ezért arra gondolunk, adunk néhány remek tippet, hogy hova mehettek délután, vagy hétvégén a csemetével!

 

Benczúr-kert

 

A Benczúr köz 9. szám alatt lévő, hangulatos, vadregényes kis parkos játszótér csodaszép, nagy lombú fák ölelésében helyezkedik el. Ideális helyszínt biztosít egy kiadós mászókázáshoz, a mini focipályán pedig a nagyobbacskák futballozhatnak.

 

Pasaréti úti mini KRESZ-pálya

 

A legtöbb kisfiú odáig van az autókért, a buszokért, illetve valójában szinte az összes járműért, és örömmel utaznak akár autóban, de leginkább tömegközlekedési eszközön (ezt minden olyan édesanya jól tudja, aki buszozott már csemetéjével a buszozás- és vonatozott már pusztán a vonatozás élményéért). A kicsik emellett érdeklődve sajátítják el a közlekedés szabályait is. Ehhez pedig kiváló helyszín a Pasaréti úti KRESZ-pálya, ahol is élethű felfestések, világító jelzőlámpák segítik a szabályos közlekedést. A játszótér a csodálatos Fenyves-parkban helyezkedik el.

 

Gellért-hegyi csúszdapark

 

A csodálatos park, és a teljes könyezet felújítva várja a látogatókat. A kicsik biztonságáról gumiborítás gondoskodik, kiváló szórakozásukért pedig a vadiúj csúszdák felelnek. A dimbes-dombos kialakításnak köszönhetően a legkisebbek is remekül érzik itt magukat, hiszen ennek köszönhetően ők is felmászhatnak a csúszdákra. A Gellért-hegyi csúszdapark külön plusz pontot érdemel a mosdóért és a nagyon praktikus ivókútért is.

 

Semsey-park

 

Az újpesti panel házak között megbúvó Semsey-parkban a Babszem Jankó névre keresztelt játszótér mellett sportpályák és pingpong asztalok is helyet kaptak, így több korosztály számára ideális. Nem is csodálkozunk, hogy mindig hatalmas élet van itt!

 

VUK-játszótér

 

Egész egyszerűen szenzációs, ahogyan a gyermekkorunk egyik kedvenc meséjéből ismert karakterek játékként megelevenednek ezen a játszótéren! Rugós motor, mászóka, csúszda, homokozó- egyszóval itt bizony tényleg minden van, sőt! Minden játékot a VUK figurái díszítenek. A szülőknek nosztalgia, a gyerkőcöknek feledhetetlen élmény!

 

Használjátok ki a napsütéses októberi délutánokat, és töltsetek a szabadban minél több időt!

Szólj hozzá