Képes tábori élménynaplónk

Írta gyerekzsur 2020. 06. 26. 0 Megjegyzés

Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen véget ért az idei első napközis gyermektáborunk. Ezúton is köszönjük minden kis lurkónak, hogy részt vett a programon, hiszen ez a hét nem csak az ő számukra, hanem nekünk is hatalmas élmény volt! Ezért arra gondoltunk, hogy e heti bejegyzésünkben erről a szuper hétről írunk egy rövid kis élménybeszámolót. Fogadjátok szeretettel a Gourmand Gyerekprogram képes tábori naplóját!

 

Ez történt idén az első táborban

 

Nagyszerű érzés volt látni, ahogyan szinte már az első percektől elkezdenek egymással ismerkedni, barátkozni a gyermekek. Minden táborban vannak bátrabbak, és vannak visszahúzódóbb, szendébb csemeték. Akik a testvérükkel, unokatestvérükkel, vagy a barátjukkal együtt jönnek, általában magabiztosabban nyitnak a többiek felé is; de a közös programoknak köszönhetően a szégyenlősebbek is hamar feloldódnak.

 

    

 

  

 

 

Szuper volt, ahogy a közös főzés során a gyermekek együtt, csapatként kezdtek dolgozni, és segítették egymást. Voltak, akik már ismerték a hozzávalók nevét, voltak, akik kifejezetten ügyesen bántak az eszközökkel- és természetesen voltak, akik számára a főzés újdonságot jelentett, de ők is hamar feltalálták magukat!

 

  

 

Amikor elkészült az étel, a kicsik büszkén mutatták nekünk és a kamerának saját főztjüket.

Ebédidőben mindenki nagyra értékelte a közösen elkészített lakomát. Nem is csoda, hiszen a kis csapat minden tagja nagyon kitett magáért!

 

  

 

A délutáni szabadtéri programok is hatalmas sikert arattak. A hét sztárja az indiánsátor és a trambulin volt, de sor került focizásra, bújócskára, fogócskára is.

Ígéretünkhöz híven ültettünk fűszernövénykét is. A szorgos kis ujjacskák nagyon gondosan csináltak helyet a földben a palántának, és a nap végén mindenki örömmel vitte haza a szüleinek az apró ajándékot.

A kötény minden kis résztvevőnknek nagyon jól áll, és láthatóan kényelmesen is érzik magukat benne.

 

  

 

A kincskeresés minden táborban a közösen eltöltött hét fénypontja! A kicsik teljes izgalomban indultak útnak, hogy egy térkép segítségével megkeressék a szavanna rejtett kincsét.

 

  

 

  

 

Jövő héten új csapattal indul a második turnus! Már alig várjuk! Ha szeretnél jelentkezni, ide kattintva megteheted, ha pedig további információkra is kíváncsi lennél, akkor keress bennünket bizalommal!

 

Szólj hozzá