Általános feltételekTábor általános feltételek,

melyek a Gourmand Középiskola (székhely: 1165 Budapest, Veres Péter út 102. adószám: 18168396-1-42) mint táborszervező (továbbiakban: Szervező) által létrehozott tematikus táborokban való részvétel szabályait ismertetik.

1.
Szervező a táborokat a Budapest, XVI. kerület (Mátyásföld), Veres Péter út 102-104 és 132-134 alatt működteti 6-13 éves gyermekek számára.

2.
Szervező vállalja, hogy a Tábort megfelelő létszám esetén (főzőtábornál 7 fő, minden más esetében 8 fő) indítja. (amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimális létszámot a szervező az addig befizetett összeget visszautalja).

3.
A táborba jelentkezés akkor realizálódik, amikor a részvételi díj Szervező számlájára megérkezik, vagy pénztárába befizetik.


4.
Amennyiben a Tábor szolgáltatásait igénybe venni kívánó gyermek törvényes Szülője/Gondviselője (továbbiakban Szülő) a tábor kezdete előtti 21. napig mondja le a gyermek részvételét, akkor a részvételi díj 50%-a jár vissza.


5.
Szülő a Szervező által meghirdetett tábor idejére a gyermeket az időjárásnak és a programoknak megfelelő öltözetben és higiénés állapotban Szervező felelős felügyeletére bízza.

6.
A gyermek nem szenvedhet fertőző betegségben, illetve olyan betegségben sem, mely a táborban való részvételt egyéni felügyelethez köti. Az egészségügyi nyilatkozatot legkésőbb a tábor megkezdésekor a szülőnek aláírva le kell adnia.


7.
Amennyiben a Szervező a táborozás folyamán a gyermeknél betegség jeleit észleli, jelzi a Szülő felé, aki az értesítést követően a lehető leghamarabb érte jön.


8.
Szervező a táborban napi háromszori étkezést biztosít: tízórait, meleg ebédet , uzsonnát.

9.
A Tábor a meghirdetett hétfőtől péntekig tartó turnusok ideje alatt 8:00 órától 16:00 óráig tart, felügyeletet 16:30-ig biztosít a Szervező.
Szülő vállalja, hogy 16.30-ig  elviszi gyermekét. A táborból a gyermekeket a Szülő viheti el. Ettől eltérő esetben a Szülőnek nyilatkoznia kell, hogy ki viheti el a gyermeket vagy  a gyermek egyedül elmehet-e haza.

10.
Szervező a programok lebonyolítása érdekében a táborozókat felügyelet mellet a tábor területéről kiviheti.

11.
A tábor helyszínein értéktárgyak, mobiltelefon, készpénz megőrzésére nincs lehetőség, azok biztonságáért a Szervező nem vállal felelősséget.


12.
A tábor rendjét és szabályait el nem fogadó gyermeket Szülő a táborból legkésőbb a nap végeztével végérvényesen kiveszi.


13.
A Szülő köteles a gyermeke által a tábor ideje alatt okozott kárt, jegyzőkönyv felvételével egyidejűleg, a károkozás helyszínén megtéríteni.


14.
Szülő tudomásul veszi, hogy a gyermekről fénykép/mozgókép készülhet és beleegyezik abba, hogy azt a Szervező szabadon felhasználhatja.

15.
A Szülő ezúton nyilatkozik, hogy a jelentkezési lapon és a Szülői nyilatkozatban megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Gyerekzsúr általános feltételek


mely Megrendelő által megrendelendő és a Gourmand Középiskola (székhely: 1165 Budapest, Veres Péter út 102., adószám: 18168396-1-42) mint Szolgáltató által biztosított gyermekzsúr megrendezéseinek keret feltételeit tartalmazza visszavonásig.

A vállalkozási szerződés életbe lépte
Az általános feltételek elolvasását követően amennyiben a Megrendelőlap aláírásra kerül, a szerződés életbe lép.

Előleg
Megrendelő az előkészületekre előleget fizet. Ennek minimális összege 20.000,- Ft, azaz húszezer forint, melyet:
•    korábban a Szolgáltató bankszámlájára átutaltak.
•    legkésőbb a megrendelés aláírásakor a pénztárba befizetnek,

Anyagi rendezés
A program végeztével az előlegként fizetett összeget Megrendelő a végleges összegre köteles helyben kiegészíteni.

Helyszín
A gyerekzsúr pontos helyszíne: 1165 Budapest, Veres Péter út 102-104.
Az ünnepeltet és vendégeit az épületben lévő jól felszerelt tankonyhán, az elegáns felszolgáló kabinetben, kreativitás kibontakoztatására szolgáló teremben és időjárástól függően a kertben látjuk vendégül.

Időtartam, érkezés, távozás
A program időtartama 2,5 óra. Kérjük, hogy a résztvevők a kezdést megelőzően maximum 10 perccel előbb érkezzenek és a befejezést követően 15 percen belül –a rendrakást elősegítendő - távoznak.

Létszám és életkor
6-13 éves kor közötti gyermekek partijának megszervezését vállaljuk. A vállalható legmagasabb létszám: 20 fő.

Programok és árak
A program ára függ a gyermekek létszámától és az igényelt szolgáltatásoktól. A legolcsóbb alapprogram ára 10 gyermekig 65.000,- Ft. Az ezt követő minden gyermek 6.000,- Ft/fő. A kézműves szolgáltatások árai és az arcfestés függenek a létszámtól.

Az alapprogram magában foglal:
•    „Welcome drink”-et
•    1 főétel elkészítését
•    1 desszert elkészítését
•    1 db 16 szeletes tortát az épületben működő cukrászda kínálatából
•    résztvevőnként 1 l üdítő
•    résztvevőnként 1 kis süti csomagot
•    ünnepi meghívók

Kézműves programok 10 főig 15.000,- Ft, a felett 1.200,- Ft/fő:
•    gipszfestés;
•    homokkép készítés;
•    pólófestés
•    zsugorfóliára ékszerkészítés;
•    üvegdíszítés szóró gyönggyel.

Extra programok:
•    arcfestés.

Egyéb választható kiegészítők:
•    csokoládé szökőkút gyümölcsökkel;
o    56%-os kakaó tartalmú minőségi csokoládéval:
aszalt gyümölcsök, alma, banán    980,-Ft/fő
o    extra minőségi csokoládéval:
szőlő, banán/eper, marcipángolyó 1.300,- Ft/fő
                     

Rendelhető finomságok
•    Szülinapi és egyéb formatorta, mignon, stb.;
•    Édes- és sós teasütemények, hasék;
•    Kávé;
•    Tea;
•    Szörpök;
•    Hidegtálak;
•    Tésztasaláták;
•    Szendvicsek.

Hozzátartozók
Kérjük, hogy a felesleges zsúfoltság elkerülése érdekében az ünneplő gyermekekkel legfeljebb az ünnepelt szülei maradjanak.

Balesetvédelemi oktatás
A konyha magában is veszélyes üzem. Ezért a sütés-főzés megkezdése előtt kis vendégeink rövid balesetvédelmi oktatáson vesznek részt.

Megrendelés
A megrendelés az Általános feltételek átolvasását követően a Megrendelő lapnak az aláírásával és az előleg egyidejű megfizetésével válik élővé.

Általános feltételek
Az általános feltételek a gyerekzsúr szervezési-vállalási körülményeit járják körül, melyekhez a program szolgáltatójának (Szolgáltató) és igénylőjének (Megrendelő) egyaránt igazodnia kell.


LEMONDÁS

A megrendelt programnak a lemondása Megrendelő részéről az alábbi feltételekkel lehetséges:

A kezdést megelőző 21. napig történő lemondás esetén a teljes ár 50%-a visszautalásra kerül Megrendelő megadott bankszámlájára, ill. Megrendelő azt Szolgáltatótól átveheti a helyszínen egy előre egyeztetett időpontban.

Betegség esetén a befizetett összeg jóváírásra kerül egy későbbi turnusra történő regisztráció során.

A kezdést megelőző három héten belül történő lemondás esetén a teljes díj felszámításra kerül.

A lemondásokat csak írásban a szolgáltatás helyszínén, illetve faxon a 06/30-217-6393 számon vagy az alábbi mail- címen tudjuk elfogadni: info@gourmand-iskola.hu